mei 2007


Tja omdat we vandaga toch op het vliegtuig moeten wachten dat ons morgen naar Belize brengt hebben we maar weer eens wat foto’s uitgezocht uit Nicaragua en op de site gezet. 8-)

Je kan ze hier vinden! *O*


Ook al was het niet de meest inspannende week van onze wereldreis hebben we toch wel weer enkele leuke plekjes in Nicaragua bezocht en hebben we weer wat foto´s op de site gezet. Je kan ze hier vinden. 8-)


Zoals de meeste van jullie wel weten is “sportief” niet echt aan ons besteed en onze afgelopen week was ons dan ook op het lijf geschreven! We hadden niet veel activiteiten op ons programma staan, dus konden we weer eens uitslapen (waar we dan ook gretig gebruik van hebben gemaakt) en hadden we voor het eerst sinds tijden ook weer eens tijd om ons héérlijk te vervelen!!

Lago ApoyoNaast rondslenteren in Granada, zwemmen (lees: dobberen) in een kratermeer, shoppen in Matagalpa, zonder succes epkes te hebben gespot en ons door 2 locale kindjes te hebben laten rondleiden door een terrein vol stomende hotsprings en modderpoelen zijn we nog even gaan luieren aan het strand… Heerlijk!

Marktje in het noorden van NicaraguaTijdens deze luilekkerweek hebben we dan ook veel tijd gehad om aan huis te denken en hebben we veel lopen (ik bedoel liggen ;) ) fantaseren over hoe onze thuiskomst zal zijn, hoe het met onze vetgemeste kat is en in welk werk we terecht zouden gaan komen… Maar ineens betrapte we ons op gedachten waar wij zelf ( en jullie vast ook) best van onder de indruk zijn…

Pruttel de pruttelIn onze fantasieen over thuis kwam ineens ook joggen, zwemmen en andere sportieve activiteiten voor! En dat niet alleen, maar we betrapten onszelf er ook op dat we al dat gelambal eigenlijk na een week al een beetje beu waren!! Dat was ons nog nooit eerder gebeurd! (ons kennende wordt dat waarschijnlijk 1 keer joggen en 1 keer zwemmen, maar toch!!) Haha.

Dus toen we vanmorgen bij Vulcan Masaya aankwamen en we de keus hadden om de 6km naar de krater te voet af te leggen of per bus te gaan, snap je wel wat wij hebben gekozen….de bus!! Haha. Tja, je kunt sportiviteit ook overdrijven he?!

Vulcan MasayaMaar nadat we bij de krater aan waren gekomen, langs de randen stijl naar beneden konden kijken, recht in het boze oog waar meters hoge rookpluimen uit omhoog werden gestoten, besloten we dan wél de 6km langs lavastromen naar beneden te lopen…Dat dan weer wél!

Dus nu zitten we uit te puffen, maar al met al was het weer een hele vette ervaring! Ennuh, dat jullie het maar goed onthouden, sportiviteit is ons dus wél op het lijf geschreven!! ;)


Volgende pagina »


icon_firefox - - Buurthuukske - Foto's - © 2003-2013 Nicky & Yvonne www.onzereizen.nl - icon_wordpress